Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Tørst af Jo Nesbø


SAXO’s beskrivelse

I den nyeste krimi af Jo Nesbø, ’Tørst’, sker der endnu engang uhyggelige ting i den norske hovedstad, Oslo. En ellers rolig periode afbrydes brat af en usædvanligt blodtørstig morder, og Harry Hole må tilsidesætte sin undervisning på politiskolen og sætte gang i jagten. Unge kvinder der har været aktive på dating-appen Tinder, bliver på uhyggelig vis myrdet i eget hjem, og Harry Hole er hurtigt på sagen.’Tørst’ er Jo Nesbøs 11. roman om Harry Hole, og endnu engang præsenteres du for en spændingsfyldt roman med mord, blod og kuldegysende detaljer.

Forlagets beskrivelse

EN MORDER ER LØS. 

HAN ER I DIT HJEM. 

HAN ER UDE EFTER BLOD. 

 En kvinde bliver fundet myrdet i sin lejlighed, efter at hun har været på Tinder-date. Hendes krop er tømt for blod, og politiet finder bidemærker på halsen. Medierne og politiets ledelse presser hårdt på for at få en hurtig opklaring af den bestialske sag, og politiet ved, at der kun er én mand, der kan løse opgaven: Harry Hole.  Harry Hole, der nu underviser på Politiskolen, har de seneste tre år levet et fredsommeligt liv sammen med sin Rakel, og han har intet ønske om at vende tilbage til det sted, der tog næsten alt fra ham. Men da endnu et offer bliver fundet, går det op for Harry, at han er nødt til at sætte alt til side for endelig at få fat i den morder, det aldrig lykkedes ham at fange. Hans jagtinstinkt er vakt.  

TØRST er den 11. roman om Harry Hole, Oslo Politis måske bedste, måske værste, men under alle omstændigheder mest sagnomspundne drabsefterforsker. 

“TØRST kombinerer det bedste fra amerikansk og nordisk krimitradition.”                                                                                                                      Jyllands-Posten, 5 af 6 stjerner ★ ★ ★ ★ ★  

”Rædsel på grund af det yderst grumme og blodtørstige plot, som Nesbø mestrer så fuldstændigt.”Nordjyske Stiftstidende, 5 af 6 stjerner ★ ★ ★ ★ ★  

”Krimi, når det er allerbedst”Vildmedkrimi.dk  

”Nesbø har flair for det makabre og smukke” Litteratursiden.dk ”…en bloddryppende bog med bid i, der ikke vil skuffe hardcore fans.”                               Kulturxpressen.dk, 4 af 5 stjerner ★ ★ ★ ★  

”… magen til genialt og udspekuleret handling har jeg sjældent oplevet.”               Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter ★ ★ ★ ★ ★  

”Nesbø er stadig en mester i at skrue et plot sammen”                                           Bognørden.dk, 5 af 5 hjerter ★ ★ ★ ★ ★  

“Et mesterværk af en krimi ” Janfindal.dk, 5 ud af 5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★  

“Jo Nesbø formår at skrive krimier med et psykologisk plot, der overrasker, og hvor gedigent opklaringsarbejde ligger til grund for løsningen på mordgåden. Det er godt. Det er rigtigt, rigtigt godt.” Bogblogger.dk

“TØRST er efter min mening den til dato bedste roman om Harry Hole, og det siger ikke så lidt!” Bogpusheren.dk, 6 stjerner

Bibliotekernes beskrivelse

Krimi.
Jo Nesbø jubilæum

”Tørst” markerer 20 år med Harry Hole og Jo Nesbø

Jo Nesbøs særdeles kendte serie om politimanden Harry Hole har i år 20-års jubilæum, og det samme har Jo Nesbøs forfatterskab som helhed. Det er helt bestemt værd at markere, og ”Tørst” er en helt fantastisk spændende bog at gøre det med.

Det hele startede tilbage i 1997 for den norske forfatter, da han udgav ”Flagermusemanden”. Om end titlen kunne skabe en ufrivillig reference til Batman og Bruce Wayne fra Gothham City, er dette bestemt ikke tilfældet i praksis. Bogen var derimod fødslen for den blonde og atletisk magre politimand, hvis mission i livet er at forstå ondskab som fænomen, og i relation til dette også modstykket kærlighed. Den helt klare helteskikkelse er han dog ikke, da han som en ægte kriminalefterforsker er lidt forpint med en mørkere side. Han har både været ude i at stof- og alkoholmisbrug, men holder det for det meste stangen.

Samtidig træner han, men ikke af den mest åbenlyse sundhedsmæssige årsag. Den primære motivation er, at han nyder smertens rensende effekt. Det kan lyde aparte, men det er måske det der gør ham til en god efterforsker. For at forstå samfundets mørke side, er det måske nødvendigt selv at have en lille en af slagsen. Forståelse for kriminelle adfærdsmønstre har Harry Hole i alt fald, og dette, kombineret med en skarp analytisk sans, gør ham til den ideelle politimand. Man kan god ikke ses det han ser uden at blive skør, og derfor stabiliseres hans liv af Rakel, kvinden Harry Hole er gift med.

Forfatterskab lå ikke i kortene
For at sige det som det er, lå ikke nødvendigvis i kortene at Jo Nesbø skulle være forfatter. Mange vil måske blive overrasket over, at det højst har været tredjeprioriteten. Da han var helt ung var det fodboldsporten der drev ham, og her var han ikke uden evner. Det førte ham hele vejen til den norske Tippeliga klub Molde FK, men grusom som sporten kan være, satte en knæskade en stopper for hans videre karriere inden for feltet. Det var dog ikke slutningen på fodboldinteressen, og han holder i dag stadig med hans ungdoms hold, samt Londonklubben Tottenham og Brasserne fra Sydamerika.

Knæskaden kunne umiddelbart virke som den logiske overgang til forfatterkarrieren, men det var ikke tilfældet. Fra 1992 var han forsanger i bandet Di Derre, i hvert fald om aftenen og i weekenderne. I dagligdagen arbejdede han som børsmægler, hvilket kan virke relativt kontrastfyldt, men netop dette fik det måske til at fungere for Nesbø.

Det kunne dog ikke fortsætte, og han meddelte derfor bandet, at den sidste officielle tone var sunget for det næste stykke tid. Samtidig fik chefen i banken at vide, at børshandlerne måtte varetages fra anden hånd. Dernæst sendte han manuskriptet til ”The bat man”, hvilket dog af åbenlyse rettighedsmæssige årsager måtte ændres da den udkom på engelsk. Jo Nesbø er altså åbenlyst en multikunstner i ordets mest bogstavelige forstand.

Det tog fart, og nu igennem elleve bøger har Jo Nesbø og Harry Hole i samarbejde fornøjet og underholdt verden på i alt 51 sprog, og solgt sammenlagt 30 mio. bøger. For at sætte det i perspektiv har de helt store danske krimiforfattere, Jussi Adler Olsen og Sara Blædel, solgt henholdsvis 12,5 mio. bøger på 40 sprog og 1,8 mio. bøger på 14 sprog. Det gør ham ikke nødvendigvis til en bedre forfatter, det lader vi være op til vores læseglade kunder at vurdere, men objektivt set er det imponerende.

Kommende filmatisering – dog ikke af ”tørst”

Jo Nesbøs bestsellersucces er ikke gået ubemærket hen, heller ikke i Hollywood, og derfor skal ingen ringere end den verdenskendte Martin Scorsese efter sigende filmatisere ”Snemand” – den syvende bog i serien om Harry Hole. Efter de nuværende udmeldinger kommer filmen til at have biografpræmiere oktober 2017, og her bliver Scorsese lang fra det eneste store navn.

Castet består her blandt andet af Michael Fassbender, Val Kilmer og Rebecca Ferguson. Det er en imponerende gruppe skuespillere der kommer til at figurere i rulleteksterne, og noget som Nesbø bestemt kan være stolt af. Om andre af bøgerne skal filmatiseres vides ikke, og det afhænger formentligt også af billetsalget fra den første. Det kan dog være at vi nogle år ude i fremtiden kan komme til at se ”tørst” på det store lærred også, hvis projektet bliver en succes.
En ting er dog sikkert: alle Jo Nesbøs fans ser i første omgang frem til at læse det nye kapitel i serien i Harry Hole, og spændingen bliver udløst d. 21. marts 2017.

Yderligere beskrivelse

Jo Nesbø er en etableret forfattere, og det er hans serie om detektiven Harry Hole. ”Tørst” markerer Jo Nesbøs 20 års jubilæum som forfatter, og det er ganske fortjent, efter en lang række fantastisk spændende krimibøger.

Denne 11. fortælling i serien starter tre år efter den sidste bog, som faktisk har været relativt harmoniske. Nu bliver Harry Hole dog trukket ind i endnu en omfattende sag, da en række kvinder bliver dræbt i deres hjem. Kvinderne har en overskyggende ting til: de har alle været aktive på Tinder, den onlinebaserede dating app.

”Tørst” starter da den første af kvinderne opdages i sit hjem. Mystikken breder sig, da det bliver tydeligt, at kvinden har bidemærker i halsen, som nærmest dirigerer tankerne over på vampyrer. Det viser sig, at et specialiseret felt inden for psykiatrien kaldet vampyrisme, centrerer sig om en psykisk lidelse, hvor patienten har en uoverstigelig tørst efter blod. Har de to ting noget med hinanden at gøre, og hvis ikke, hvad er der så ellers sket med de stakkels kvinder? Et er sikkert, hvis nogen kan finde ud af det og opklare sagen, så er det Harry Hole.


På Dansk!


Hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  Originaltitel:
  Tørst
  ISBN-13:
  9788771467321
  Sideantal:
  523
  Udgivet:
  21-03-2017
  Udgave:
  1  Hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).pdf (Kr-0.00)

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).epub (Kr-0.00)

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).doc (Kr-0.00)

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).txt (Kr-0.00)

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).PDF – (KR 0.00);

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).MOBI – (KR 0.00);

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).EPUB – (KR 0.00);

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).DOC – (KR 0.00);

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind).TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) EBook

  Bog Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) FB2

  Download Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) PDF

  Download Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) MOBI

  Online Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Bog

  Gratis Hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) IPhone

  Online bog Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) PDF

  Gratis Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) DJVU

  Gratis hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) TXT

  Hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) RTF

  Online Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) FB2

  e-bog Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) download TXT

  Gratis Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) hent E-bog

  Bog Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) download MOBI

  Hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) IPad

  læs Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) MOBI

  læs Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) DOCX

  Gratis Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) AWZ

  Download bog Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) iPad

  Gratis Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) DJVU

  Download Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) big Gratis

  Gratis hent Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) DVD

  læs Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) TXT

  Book Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) hent DJVU

  Leave a Reply

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

  Tørst (Serien om Harry Hole 11 bind) Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

  Bog, indbundet Tørst af Jo Nesbø

  Read More Read More

  Leave a Reply