Tang Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Tang Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Tang Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Tang af Ole G. Mouritsen


SAXO’s beskrivelse

Når du er på standen tænker du nok ikke så meget over, at alt det tang du kan finde faktisk kan bruges til en masse forskellige ting – f.eks. mad. Her i bogen “Tang” åbner der sig en helt ny verden af gastronomi.

Biofysiker Ole G Mouritsen har skrevet “Tang”; en bog der hylder tangen og introducerer sin læser til anvendelsesmulighederne. Tang indeholder en lang række vitaminer, mineraler, proteiner og er i følge forfatteren en overset råvare.

Jok Jakob Mielcke bidrager til bogen med sunde, varierede og smagfulde opskrifter med tang, så du kan komme igang med at lave spændende mad.

Forlagets beskrivelse

Tang er en overset ernæringskilde i den vestlige verden. Tang har et stort indhold af vigtige mineraler, proteiner, vitaminer, sporstoffer samt sunde fibre og umættede fedtstoffer. Tang indeholder få kalorier og kan både høstes vildt og dyrkes i store mængder i havet på en bæredygtig måde.

Der er næppe nogen tvivl om, at tang i fremtiden vil komme til at udgøre en langt større del af vores kost. Disse ´grøntsager fra havet´ vil samtidig betyde en velkommen fornyelse i det vestlige kostmønster, og de kan måske modvirke væksten i kostbetingede livsstilssygdomme. Måske er tang også en del af løsningen på problemerne med at finde mere bæredygtige måder at skaffe mad på til en sulten verden.

Bogen kombinerer på en hidtil uset måde madlavning og gastronomi med populærvidenskab, kulturhistorie, rejsebeskrivelser fra hele verden, teknologi og information om sundhed og ernæring. Bogen om tang som fødevare er autoritativ og i sit omfang, udstyr og komposition den eneste bog af sin art, også internationalt.

Bogen indeholder en lang række opskrifter, som enhver kan bruge i dagligdagens køkken, fx som krydderi, i supper, salater, omelet, fiske- og grøntsagsretter, sushi, ost, brød, pasta, tærter, desserter, kager, te, drinks, chokolade og slik.

Den kendte kok Jakob Mielcke har til bogen udviklet flere gastronomiske specialiteter, som udnytter tangens helt specielle egenskaber som en spændende og udfordrende råvare.

Ole G. Mouritsen er professor i biofysik ved Syddansk Universitet. Han har tidligere udgivet bogen Sushi – Lidenskab, videnskab og sundhed. Jonas Drotner Mouritsen er designer og indehaver af firmaet Chromascope. Jakob Mielcke er kok og medejer af Restaurant Mielcke & Hurtigkarl på Frederiksberg.

Bibliotekernes beskrivelse

Opskrifter på sunde, varierede og velsmagende måltider med tang, samt en beskrivelse af tang og hvordan det gennem tiden og i forskellige kulturer har været anvendt til forskellige formål.

På Dansk!


Hent Tang Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Tang (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788717040557
  Sideantal:
  284
  Udgivet:
  03-04-2009
  Udgave:
  1. udgave  Hent Tang e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Tang.pdf (Kr-0.00)

  Tang.epub (Kr-0.00)

  Tang.doc (Kr-0.00)

  Tang.txt (Kr-0.00)

  Tang.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Tang.PDF – (KR 0.00);

  Tang.MOBI – (KR 0.00);

  Tang.EPUB – (KR 0.00);

  Tang.DOC – (KR 0.00);

  Tang.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Tang EBook

  Bog Tang FB2

  Download Tang PDF

  Download Tang MOBI

  Online Tang Bog

  Gratis Hent Tang IPhone

  Online bog Tang PDF

  Gratis Tang DJVU

  Gratis hent Tang TXT

  Hent Tang RTF

  Online Tang FB2

  e-bog Tang download TXT

  Gratis Tang hent E-bog

  Bog Tang download MOBI

  Hent Tang IPad

  læs Tang MOBI

  læs Tang DOCX

  Gratis Tang AWZ

  Download bog Tang iPad

  Gratis Tang DJVU

  Download Tang big Gratis

  Gratis hent Tang DVD

  læs Tang TXT

  Book Tang hent DJVU

  Leave a Reply