Sko (Jeg læser) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Sko (Jeg læser) Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Sko (Jeg læser) Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Sko af Marie Duedahl


Forlagets beskrivelse

 Er du vild med sko? Smukke og skøre sko. Gamle og nye. Høje og lave. Her kan du læse alt om sko.

Jeg læser er en serie til faglig læsning i folkeskolen. Skrevet af erfarne forfattere og med lavt lixtal egner serien sig til undervisning og læsetræning i indskolingen.

TURBINE forlagets Jeg læser-serie er fagbøger med et lix-tal på 10-15. Med alt hvad en fagbog skal indeholde fra register til simple grafer og faktabokse er Jeg læser-bøgerne skræddersyede til faglig læsning for de yngste folkeskoleelever.

Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Peter Bejder, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. Endvidere er læsevejleder Marianne Randel Søndergaard hyret som konsulent til hver titel i serien, mens Marianne Skovsted Pedersen, pædagogisk konsulent ved CFU i Herning, har været konsulent under konceptudviklingen af serien og er endvidere forfatter til seriens lærervejledning.

Ole Steen Pedersen, der illustrerer og layouter den landsdækkende skoleavis ´skoleavisen.com´, er tilknyttet serien som illustrator og grafisk designer. Han leverer seriens moderne og farverige udtryk, der gør fagbøger spændende for eleverne, mens de samtidig indeholder alt, hvad der kræves af genren.

Generel lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på seriens hjemmeside. I lærervejledningen er der udførlige anvisninger på, hvordan man kan arbejde med faglitteratur i det mindste klasser og mange konkrete forslag, der kan inspirere den pædagogiske praksis. Opgaveforslagene følger lærervejledningens opdeling af den faglige læsning i et før, under og efter.

På hjemmesiden vil man også kunne læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om de fire kategorier i serien og de kommende titler.

Bibliotekernes beskrivelse

Historien om fodtøj. Sko, sandaler og støvler. Mest om sko. Fra de romerske kejsere i oldtiden til Lady Gaga.

På Dansk!


Hent Sko (Jeg læser) Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Sko (Jeg læser) (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788770905473
  Sideantal:
  32
  Udgivet:
  04-10-2011
  Udgave:
  1. udgave  Hent Sko (Jeg læser) e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Sko (Jeg læser).pdf (Kr-0.00)

  Sko (Jeg læser).epub (Kr-0.00)

  Sko (Jeg læser).doc (Kr-0.00)

  Sko (Jeg læser).txt (Kr-0.00)

  Sko (Jeg læser).mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Sko (Jeg læser).PDF – (KR 0.00);

  Sko (Jeg læser).MOBI – (KR 0.00);

  Sko (Jeg læser).EPUB – (KR 0.00);

  Sko (Jeg læser).DOC – (KR 0.00);

  Sko (Jeg læser).TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Sko (Jeg læser) EBook

  Bog Sko (Jeg læser) FB2

  Download Sko (Jeg læser) PDF

  Download Sko (Jeg læser) MOBI

  Online Sko (Jeg læser) Bog

  Gratis Hent Sko (Jeg læser) IPhone

  Online bog Sko (Jeg læser) PDF

  Gratis Sko (Jeg læser) DJVU

  Gratis hent Sko (Jeg læser) TXT

  Hent Sko (Jeg læser) RTF

  Online Sko (Jeg læser) FB2

  e-bog Sko (Jeg læser) download TXT

  Gratis Sko (Jeg læser) hent E-bog

  Bog Sko (Jeg læser) download MOBI

  Hent Sko (Jeg læser) IPad

  læs Sko (Jeg læser) MOBI

  læs Sko (Jeg læser) DOCX

  Gratis Sko (Jeg læser) AWZ

  Download bog Sko (Jeg læser) iPad

  Gratis Sko (Jeg læser) DJVU

  Download Sko (Jeg læser) big Gratis

  Gratis hent Sko (Jeg læser) DVD

  læs Sko (Jeg læser) TXT

  Book Sko (Jeg læser) hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply