Se mig i dag Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Se mig i dag Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Se mig i dag Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hæftet Se mig i dag af Michael Holbek, Wafande Jolivel Zahor


SAXO’s beskrivelse

Lige siden Wafande i 2011 sendte hele nationen ud på dansegulvet med sangen “Giv mig et smil”, har den platinbelønnede konge af regga og dancehall siddet solidt på party-tronen. Hans sange inviterer fortsat til fest, hver gang han går på scenen, men han bruger også sin musik til at overvinde fordomme af den slags, han selv kender til. “Se mig i dag” er en fortællingen om en Christania-dreng, der blev forladt af sin far og stadig savner ham. Om en mand, der elsker sin hippie-mor højt. Om en musiker, der føler sig anderledes alle andre steder end på scenen. 

Wafandes biografi “Se mig i dag” er en historie, som handler om at gribe friheden, følge sit hjerte og gøre sine drømme til virkelighed.

Forlagets beskrivelse

Wafande sendte i 2011 hele nationen ud på dansegulvet med sangen ’Giv mig et smil’, og lige siden har han som platinbelønnet konge af reggae og dancehall siddet solidt på party-tronen. Han inviterer fortsat til fest, hver gang han går på scenen, men han bruger også sin musik til at overvinde fordomme af den slags, han selv kender til. Wafande har et ben i mange kulturer. ‘Se mig i dag’ er en fortælling om en Christiania-dreng, der blev forladt af sin far og stadig savner ham. Om en dyb kærlighed til sin hippie-mor. Om det at føle sig anderledes alle andre steder end på scenen. Og om viljestyrke. I bogen synger han sin egen sang. Den handler om at gribe friheden, følge sit hjerte og drømme stort.

Bibliotekernes beskrivelse

Pop og dancehall-kunstneren Wafande (f. 1983) Wafande fortæller om sin opvækst på Christiania og i Frankrig samt om livet som ung, hvor musik og sport har været en vigtig del.

På Dansk!


Hent Se mig i dag Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Se mig i dag (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788702208894
  Sideantal:
  222
  Udgivet:
  31-05-2017
  Udgave:
  1  Hent Se mig i dag e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Se mig i dag.pdf (Kr-0.00)

  Se mig i dag.epub (Kr-0.00)

  Se mig i dag.doc (Kr-0.00)

  Se mig i dag.txt (Kr-0.00)

  Se mig i dag.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Se mig i dag.PDF – (KR 0.00);

  Se mig i dag.MOBI – (KR 0.00);

  Se mig i dag.EPUB – (KR 0.00);

  Se mig i dag.DOC – (KR 0.00);

  Se mig i dag.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Se mig i dag EBook

  Bog Se mig i dag FB2

  Download Se mig i dag PDF

  Download Se mig i dag MOBI

  Online Se mig i dag Bog

  Gratis Hent Se mig i dag IPhone

  Online bog Se mig i dag PDF

  Gratis Se mig i dag DJVU

  Gratis hent Se mig i dag TXT

  Hent Se mig i dag RTF

  Online Se mig i dag FB2

  e-bog Se mig i dag download TXT

  Gratis Se mig i dag hent E-bog

  Bog Se mig i dag download MOBI

  Hent Se mig i dag IPad

  læs Se mig i dag MOBI

  læs Se mig i dag DOCX

  Gratis Se mig i dag AWZ

  Download bog Se mig i dag iPad

  Gratis Se mig i dag DJVU

  Download Se mig i dag big Gratis

  Gratis hent Se mig i dag DVD

  læs Se mig i dag TXT

  Book Se mig i dag hent DJVU

  Leave a Reply