Sanitøren Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Sanitøren Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Sanitøren Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hæftet Sanitøren af Inger Gammelgaard Madsen


SAXO’s beskrivelse

Bertram og hans tre venner har dannet en lille tyvebande ved navn Ravnene. Han bor alene sammen med sin mor, der arbejder som servitrice. Bertram kan næsten ikke huske sin far, eftersom han kun var syv år gammel, da faren blev anholdt for drab og idømt fængsel på livstid. En dag stjæler Bertram en dyr ‘Schott Made in USA’-læderjakke i restauranten, hvor hans mor arbejder. I lommen finder han noget skjult under foret, og det vil få fatale følger for andre end blot Bertram.

I “Sanitøren” er Rolando Benito, efterforsker i Politiklagemyndigheden, og hans kollega sendt ud til afhøring af to politibetjente i en udrykningssag. En fængelsesbetjent er sprunget ud af sit vindue på fjerde sal, netop da de to betjente ankommer i forbindelse med en naboklage. Da fængselsbetjenten er far til Rolandos barnebarns klassekammerat, hører han rygter om, at en fange er død i det fængsel, han arbejdede i, og at fængselsbetjenten har følt sig truet og forfulgt. Er der i virkeligheden ikke tale om selvmord?

Også tv-journalisten Anne Larsen er på sagen om dødsfaldene, der alle virker forbundet til fangen Patrick Asp. Da der sker flere mystiske dødsfald, og en højesteretsdommer forsvinder sporløst, går Rolando Benito og Anne Larsen sammen i “Sanitøren” om at finde sammenhængen, der viser sig at føre tilbage til Bertram og tyveriet af jakken. Nu er Annes liv også i overhængende fare.

Forlagets beskrivelse

Bertram og hans tre venner har dannet en lille tyvebande ved navn Ravnene. Han bor alene sammen med sin mor, der arbejder som servitrice. Hans far husker han ikke særlig godt, for Bertram var kun syv år, da faren blev anholdt for drab og idømt fængsel på livstid. En dag stjæler Bertram en dyr “Schott Made in USA”-læderjakke i restauranten, hvor hans mor arbejder. I lommen finder han noget skjult under foret, og det får fatale følger ikke kun for Bertram.

Rolando Benito, efterforsker i Politiklagemyndigheden, og hans kollega er sendt ud til afhøring af to politibetjente i en udrykningssag. En fængselsbetjent er sprunget ud ad sit vindue på fjerde sal, netop da de to betjente ankommer i forbindelse med anmeldelsen af høj musik fra hans lejlighed. Da fængselsbetjenten er far til Rolandos barnebarns skoleveninde, hører han rygter om, at en fange er død i det fængsel, han arbejdede i, og at fængselsbetjenten har følt sig truet og forfulgt. Er der i virkeligheden ikke tale om selvmord?

Også Anne Larsen, journalist på TV2 Østjylland, er på sagen om dødsfaldene, der alle ser ud til at have forbindelse til en fange, morderen Patrick Asp, som har dræbt sit eget spædbarn og er indsat i det fængsel, hvor fængselsbetjenten arbejdede. Da der sker flere mystiske dødsfald, og en højesteretsdommer forsvinder sporløst, går Rolando Benito og Anne Larsen sammen om at finde sammenhængen, der viser sig at føre tilbage til Bertram og tyveriet af jakken. Nu er Annes liv også i overhængende fare.

Bibliotekernes beskrivelse

Tyveriet af en læderjakke får fatale følger for den unge Bertram.

På Dansk!


Hent Sanitøren Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Sanitøren (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  Originaltitel:
  Sanitøren
  ISBN-13:
  9788711819456
  Sideantal:
  172
  Udgivet:
  05-10-2017
  Udgave:
  1  Hent Sanitøren e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Sanitøren.pdf (Kr-0.00)

  Sanitøren.epub (Kr-0.00)

  Sanitøren.doc (Kr-0.00)

  Sanitøren.txt (Kr-0.00)

  Sanitøren.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Sanitøren.PDF – (KR 0.00);

  Sanitøren.MOBI – (KR 0.00);

  Sanitøren.EPUB – (KR 0.00);

  Sanitøren.DOC – (KR 0.00);

  Sanitøren.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Sanitøren EBook

  Bog Sanitøren FB2

  Download Sanitøren PDF

  Download Sanitøren MOBI

  Online Sanitøren Bog

  Gratis Hent Sanitøren IPhone

  Online bog Sanitøren PDF

  Gratis Sanitøren DJVU

  Gratis hent Sanitøren TXT

  Hent Sanitøren RTF

  Online Sanitøren FB2

  e-bog Sanitøren download TXT

  Gratis Sanitøren hent E-bog

  Bog Sanitøren download MOBI

  Hent Sanitøren IPad

  læs Sanitøren MOBI

  læs Sanitøren DOCX

  Gratis Sanitøren AWZ

  Download bog Sanitøren iPad

  Gratis Sanitøren DJVU

  Download Sanitøren big Gratis

  Gratis hent Sanitøren DVD

  læs Sanitøren TXT

  Book Sanitøren hent DJVU

  Leave a Reply