Renée Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Renée Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Renée Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Renée af Andreas Fugl Thøgersen, Renée Toft Simonsen


SAXO’s beskrivelse

Renée Toft Simonsen er en dansk forfatter, psykolog og tidligere fotomodel. Renée blev født i Århus, hvor hun, før hun blev model, arbejdede i et supermarked. Siden hun blev opdaget af moderedaktør Birte Strandgaard er det gået stærkt, og Renée har blandt andet optrådt på forsiden af Fotokino og repræsenteret Danmark ved Supermodel of the World-konkurrencen. 

I “Renée – At finde hjem” bliver vi inviteret indenfor i en verden, som hidtil kun har været Renées. Der er tale om en biografi, som er både vild og rørende og en biografi, som handler om at finde sin egen vej i livet, om end vejen ikke just er ligetil. 

Forlagets beskrivelse

Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige.
Nu fortæller hun for første gang fuldstændig åbent om hele sin tilværelse. Om barndommens truende landskaber i Randers og Aarhus, om at gøre supermodelkarriere i 1980’ernes dekadente New York City, og om livet derefter, som psykolog, børnebogsforfatter og mor.

En vild og rørende fortælling, om først sent i livet at finde ud af, hvem man egentlig er, om at være kvinde, og om at insistere på det ordentlige og poetiske i os alle. På trods. For inde bag alle anekdoterne om stjerner og stoffer, catwalks og karrierevalg, skilsmisser og sex, mænd og millioner, er den genkendelige kerne i Renée Toft Simonsens livshistorie altid at være fanget mellem angst og kærlighed.

På den ene side, den grundlæggende usikkerhed, der er rodfæstet dybt i hende. På den anden side, et ønske om at leve fuldt ud. I bogen medvirker desuden en række af de personer, der er tættest på Renée Toft Simonsen, blandt andre ekskæresten John Taylor fra popgruppen Duran Duran, modelverdenens grand old lady, Eileen Ford, eksmanden og faderen til to af hendes børn, Kristian Sandvad, hendes forældre og søstre og ikke mindst ægtefællen gennem snart 15 år, Thomas Helmig.

Om forfatterne:
Renée Toft Simonsen (f. 1965) er uddannet cand.psych fra Århus Universitet, hun er tidligere international fotomodel og lever i dag som bl.a. forfatter. Hun har skrevet bøger til voksne og børn, bl.a. den populære børnebogsserie om pigen Karla begyndende med “Karlas Kabale” (Politikens Forlag, 2003). Renée Toft Simonsen har modtaget en række priser for sit arbejde bl.a. Bog- og Papirbranchens børnebogspris.

Andreas Fugl Thøgersen, f. 1972. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og Columbia University i New York City. Forfatter til en række bøger bl.a. biografierne “Karakter – Frits Helmuths liv” (Gyldendal 2014) og “Vi kan sove i flyvemaskinen” (Politikens Forlag 2011, med Ulla Terkelsen).

Bibliotekernes beskrivelse

Tidligere supermodel, Renée Toft Simonsen (f. 1965), beretter om et liv ud over det sædvanlige med stjerner, kærlighed, stoffer, catwalks, mænd og sex. Om hendes kamp for at finde sin egen vej i livet og lære at håndtere angsten.

På Dansk!


Hent Renée Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Renée (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  Originaltitel:
  null
  ISBN-13:
  9788756799614
  Sideantal:
  376
  Udgivet:
  20-10-2014
  Udgave:
  1. udgave  Hent Renée e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Renée.pdf (Kr-0.00)

  Renée.epub (Kr-0.00)

  Renée.doc (Kr-0.00)

  Renée.txt (Kr-0.00)

  Renée.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Renée.PDF – (KR 0.00);

  Renée.MOBI – (KR 0.00);

  Renée.EPUB – (KR 0.00);

  Renée.DOC – (KR 0.00);

  Renée.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Renée EBook

  Bog Renée FB2

  Download Renée PDF

  Download Renée MOBI

  Online Renée Bog

  Gratis Hent Renée IPhone

  Online bog Renée PDF

  Gratis Renée DJVU

  Gratis hent Renée TXT

  Hent Renée RTF

  Online Renée FB2

  e-bog Renée download TXT

  Gratis Renée hent E-bog

  Bog Renée download MOBI

  Hent Renée IPad

  læs Renée MOBI

  læs Renée DOCX

  Gratis Renée AWZ

  Download bog Renée iPad

  Gratis Renée DJVU

  Download Renée big Gratis

  Gratis hent Renée DVD

  læs Renée TXT

  Book Renée hent DJVU

  Leave a Reply