Nobody Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Nobody Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Nobody Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hæftet Nobody af Neil Gaiman


SAXO’s beskrivelse

I ly af nattens mulm og mørke sniger manden Jack sig ind i familien Dorians hjem og dræber hele familien. Pånær familiens yngste, en lille dreng, der lykkes at undslippe. Helt alene i verden vakler det lille barn rundt – indtil han ender på en gammel kirkegård, hvis godhjertede, excentriske og døde beboere hurtigt prompte adopterer ham.

Derfor vokser Nobody Owens op med en kirkegård som hjem og legeplads, som en levende blandt de døde, der både kan bevæge sig i de levendes og de dødes verden.

For en ung dreng som Nobody gemmer en kirkegård på spændende hemmeligheder såvel som store farer. Men – som hans spøgelsesforældre og vampyren Silas tit har fortalt ham – venter endnu større fare uden for kirkegårdens mure. Manden Jack er nemlig stadig på udkig efter drengen, der undslap hans drabelige angreb. 

“Nobody” er en utrolig spændende fantasyroman skrevet af mesterfortælleren Neil Gaiman, der står bag fantasyklassikere såsom “Coraline” og “Neverwhere”. “Nobody” er illustreret af Chris Riddell, hvis fantastiske og unikke streg understreger fortællingens bizzare, grumme, eventyrlige, morsomme og rørende sider.

Forlagets beskrivelse

”Det vil kræve mere end bare et par godhjertede sjæle at opfostre dette barn,” sagde Silas. ”Det vil kræve en kirkegård.”I ly af nattens mørke sniger Manden Jack sig ind i familien Dorians hjem og dræber forældre og ældste barn, men familiens yngste undslipper. Det lille barn havner på en gammel kirkegård, hvor beboerne beslutter sig for at opfostre ham. Nobody Owens bliver en levende blandt de døde og formår at bevæge sig i de levende såvel som i de dødes verden. Nobody bliver ven med heksen Liza Hempstock, han lærer om stjernebilleder, at åbne ligæderporte og erfarer, at det har konsekvenser, når man blander sig i andres affærer. Nobody kan Blegne og gå Drømmegang, men uden for kirkegårdens murer lurer faren imidlertid. Manden Jack er stadig på udkik efter det undvegne barn. Et endeligt opgør er uundgåeligt.Gaiman har vundet the Booktrust Teenage Prize 2009 for The Graveyard Book / Nobody.Fra anmeldelserne:Neil Gaiman er genial (…) Vinteren er Gaimans årstid, og bogen udkommer derfor lige til tiden. Træk dynen op til hagen og gør dig klar til et eventyr og en læseoplevelse du sent vil glemme. Den elektriske kaninFuldtræffer (…) en nærende erstatning for Harry Potterfans med abstinenser. Kim Skotte, PolitikenGaiman forstår kunsten at fortælle mellem alle de faste grænser. ”Nobody” er ikke for voksne eller børn, den er for alle, og enhver, der ynder at læse, vil kunne sætte sig ned med den og få noget ud af historien. Har man ikke læst hans bøger før, er dette et eminent sted at starte, og der er masser af fortsætte med bagefter. Janus Andersen, Fortællingen.dkNobody er både fantasifuld og eventyrlig, morsom og rørende, men også barsk og brutal – det er super underholdning, der bevæger sig over hele følelsesregistreret, og samtidig giver læseren noget at tænke over. Jakob Stegelmann, Troldspejlet***** Mødet mellem fantastik og realisme, dødsrige og drengeliv, lykkes til fulde i den velskrevne, velillustrerede og veloversatte roman. Karen Lise Søndergaard, Jyllandsposten***** “Trænger man til en anderledes bog er britiske Neil Gaimans »Nobody« et både makabert og godt valg.Bogen beskriver det uhørt grumme med opløftende lethed og grovkornet, boblende humor.” Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende

Bibliotekernes beskrivelse

Fantasy. Manden Jack forsøger at dræbe familien Dorian, men det yngste barn undslipper og søger over til en nedlagt kirkegård, hvor det bliver adopteret af spøgelsesægteparret Mr. og Mrs. Owens. De giver barnet navnet, Nobody. Men Manden Jack er stadig på sporet af Nobody.

På Dansk!


Hent Nobody Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Nobody (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  Originaltitel:
  The graveyard book
  ISBN-13:
  9788763847643
  Sideantal:
  268
  Udgivet:
  06-10-2016
  Udgave:
  2  Hent Nobody e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Nobody.pdf (Kr-0.00)

  Nobody.epub (Kr-0.00)

  Nobody.doc (Kr-0.00)

  Nobody.txt (Kr-0.00)

  Nobody.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Nobody.PDF – (KR 0.00);

  Nobody.MOBI – (KR 0.00);

  Nobody.EPUB – (KR 0.00);

  Nobody.DOC – (KR 0.00);

  Nobody.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Nobody EBook

  Bog Nobody FB2

  Download Nobody PDF

  Download Nobody MOBI

  Online Nobody Bog

  Gratis Hent Nobody IPhone

  Online bog Nobody PDF

  Gratis Nobody DJVU

  Gratis hent Nobody TXT

  Hent Nobody RTF

  Online Nobody FB2

  e-bog Nobody download TXT

  Gratis Nobody hent E-bog

  Bog Nobody download MOBI

  Hent Nobody IPad

  læs Nobody MOBI

  læs Nobody DOCX

  Gratis Nobody AWZ

  Download bog Nobody iPad

  Gratis Nobody DJVU

  Download Nobody big Gratis

  Gratis hent Nobody DVD

  læs Nobody TXT

  Book Nobody hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply