Min Bænk i Abisko Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Min Bænk i Abisko Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Min Bænk i Abisko Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Min Bænk i Abisko af Reimer Bo Christensen


Forlagets beskrivelse

Min Bænk i Abisko er fortællingen om almindelige menneskers oplevelser i de svenske fjelde. Uden mobil, wifi og Facebook. Men med telt, sovepose og mad på ryggen. Det er en indre rejse i Europas sidste vildmark. Nord for polarcirklen. Reimer Bo Christensen har vandret i Lapland siden starten af halvfemserne og altid sammen med sine børn, som får lov at debutere, når de er fyldt 5 år.Fjeldvandring er en ydre rejse i et oprindeligt landskab, hvor man kan lægge ruter, så man ikke nødvendigvis møder mennesker hver dag. Men det er også en indre rejse, som fremmes af nærværet mellem børn og voksne. I bogen filosoferer Reimer Bo Christensen over vandringens tilstand og om midnatssolen, som sørger for der er lyst døgnet rundt i de sommeruger, han vandrerI bogens dagbog fortæller han om oplevelserne på en tur med datteren Amalie. Om en spændende rute, som mange vil kunne vandre. Ligesom der også er tips til udstyr og planlægning.Bogen er illustreret med flotte billeder.Reimer Bo ChristensenEr journalist og har arbejdet på DR og TV2 som vært for programmer som:TV Avisen, Rigets Tilstand (debat på TV2), Debatprogrammet Reimer Bo, samtaleserien Reimer Bo møder, talkshowet Reimers samt en række folketingsvalg.Andre bøger af Reimer Bo Christensen:Samtaler, 2001På mestrenes Asfalt, 2013, en cykelbog sammen med Niels Chr. Jung.Fra dagbogen:Vi begynder opstigningen kl. 11.30. 440 meters stigning, hvor hænderne hele tiden må i brug, og hvor rygsækken skal sidde i en helt præcis balance.Amalie går på med krum hals, mens jeg forsøger at holde et tempo, hvor jeg ikke bliver forpustet. Disciplineret holder hun pauser på gode hvilesten. Vi kigger bagud over Mårmasdalen, gletcheren og alle de sneklædte toppe.I hemmelighed spekulerer jeg over nødplaner. Skal jeg fortælle Amalie, hvad hun skal gøre, hvis jeg vrikker rundt og brækker foden? Hun skal gå 4-5 timer frem mod Vistashytten, hvorfra de kan tilkalde en helicopter via kortbølge-nødtelefonen. Nej, selvfølgelig skal jeg ikke fortælle hende det. Min værste tanke er, at der skulle ske hende noget ved et uheld. Det går op for mig, at det måske er endnu værre, hvis der sker mig noget.Fil størrelse: 5290 KB

På Dansk!


Hent Min Bænk i Abisko Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Min Bænk i Abisko (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788792995049
  Sideantal:
  153
  Udgivet:
  13-03-2013  Hent Min Bænk i Abisko e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Min Bænk i Abisko.pdf (Kr-0.00)

  Min Bænk i Abisko.epub (Kr-0.00)

  Min Bænk i Abisko.doc (Kr-0.00)

  Min Bænk i Abisko.txt (Kr-0.00)

  Min Bænk i Abisko.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Min Bænk i Abisko.PDF – (KR 0.00);

  Min Bænk i Abisko.MOBI – (KR 0.00);

  Min Bænk i Abisko.EPUB – (KR 0.00);

  Min Bænk i Abisko.DOC – (KR 0.00);

  Min Bænk i Abisko.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Min Bænk i Abisko EBook

  Bog Min Bænk i Abisko FB2

  Download Min Bænk i Abisko PDF

  Download Min Bænk i Abisko MOBI

  Online Min Bænk i Abisko Bog

  Gratis Hent Min Bænk i Abisko IPhone

  Online bog Min Bænk i Abisko PDF

  Gratis Min Bænk i Abisko DJVU

  Gratis hent Min Bænk i Abisko TXT

  Hent Min Bænk i Abisko RTF

  Online Min Bænk i Abisko FB2

  e-bog Min Bænk i Abisko download TXT

  Gratis Min Bænk i Abisko hent E-bog

  Bog Min Bænk i Abisko download MOBI

  Hent Min Bænk i Abisko IPad

  læs Min Bænk i Abisko MOBI

  læs Min Bænk i Abisko DOCX

  Gratis Min Bænk i Abisko AWZ

  Download bog Min Bænk i Abisko iPad

  Gratis Min Bænk i Abisko DJVU

  Download Min Bænk i Abisko big Gratis

  Gratis hent Min Bænk i Abisko DVD

  læs Min Bænk i Abisko TXT

  Book Min Bænk i Abisko hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply