Menneskets ernæring Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Menneskets ernæring Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Menneskets ernæring Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Menneskets ernæring af Anette Flensborg, Anja Olsen, Anne Dilani Schrøder


SAXO’s beskrivelse

Den tværfaglige lærebog “Menneskets ernæring” beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, der er nødvendige for opretholdelse af liv. Ernæring handler dog om meget mere end blot opretholdelse af liv. Derfor omfatter bogen også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser og hvilke ernæringsråd og -anbefalinger vi følger.
Denne fjerde udgave af “Menneskets ernæring” er grundigt revideret og opdateret i forhold til de nyeste anbefalinger og forskningsresultater. Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed, der spænder vidt og på tværs af fag, hvilket gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor der undervises i ernæring. Bogen kan derudober anvendes af fagprofessionelle, der ønsker at opdatere deres viden på området.

Forlagets beskrivelse

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

Bibliotekernes beskrivelse

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.

Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.

Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.

Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.

Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.


På Dansk!


Hent Menneskets ernæring Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Menneskets ernæring (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788762813762
  Sideantal:
  694
  Udgivet:
  20-11-2015
  Udgave:
  4. udgave  Hent Menneskets ernæring e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Menneskets ernæring.pdf (Kr-0.00)

  Menneskets ernæring.epub (Kr-0.00)

  Menneskets ernæring.doc (Kr-0.00)

  Menneskets ernæring.txt (Kr-0.00)

  Menneskets ernæring.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Menneskets ernæring.PDF – (KR 0.00);

  Menneskets ernæring.MOBI – (KR 0.00);

  Menneskets ernæring.EPUB – (KR 0.00);

  Menneskets ernæring.DOC – (KR 0.00);

  Menneskets ernæring.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Menneskets ernæring EBook

  Bog Menneskets ernæring FB2

  Download Menneskets ernæring PDF

  Download Menneskets ernæring MOBI

  Online Menneskets ernæring Bog

  Gratis Hent Menneskets ernæring IPhone

  Online bog Menneskets ernæring PDF

  Gratis Menneskets ernæring DJVU

  Gratis hent Menneskets ernæring TXT

  Hent Menneskets ernæring RTF

  Online Menneskets ernæring FB2

  e-bog Menneskets ernæring download TXT

  Gratis Menneskets ernæring hent E-bog

  Bog Menneskets ernæring download MOBI

  Hent Menneskets ernæring IPad

  læs Menneskets ernæring MOBI

  læs Menneskets ernæring DOCX

  Gratis Menneskets ernæring AWZ

  Download bog Menneskets ernæring iPad

  Gratis Menneskets ernæring DJVU

  Download Menneskets ernæring big Gratis

  Gratis hent Menneskets ernæring DVD

  læs Menneskets ernæring TXT

  Book Menneskets ernæring hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply