Må jeg hjælpe dig? Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Må jeg hjælpe dig? Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Må jeg hjælpe dig? Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hæftet Må jeg hjælpe dig? af Lone Overby Fjorback


SAXO’s beskrivelse

“Må jeg hjælpe dig?” er en håndbog til depressive og deres pårørende, skrevet af psykiateren Lone Overby Fjorback.
Hvis du sidder fast på en eller anden måde – enten på grund af stress, personlig krise eller depression – kan denne håndbog hjælpe dig. Det kan være meget uoverskueligt at tænke over hvad man selv kan gøre, samt at følge råd om kost, motion, søvn og tankemønstre, 
Lone Overby Fjorback foreslår i “Må jeg hjælpe dig?” tre vigtige ord: medicin, kærlighed og mindfulness. Det er videnskabeligt belæg for, at mentalt helbred kan trænes ligesom det fysiske kan. I denne håndbog beskriver hun hvordan.

Forlagets beskrivelse

En vigtig brugsbog til alle depressive og deres pårørende, skrevet af en af Danmarks førende psykiatere på området, Lone Overby Fjorback:

Denne bog er skrevet til dig, der på en eller anden måde sidder fast, hvad enten det er i stress, krise eller depression. Måske er du bange for, om du har en depression; måske er du på vej op igen efter en sygemelding. Uanset hvordan du har det, eller hvad der er sket, er der hjælp at hente.

Måske har du tænkt over, hvad du selv kan gøre for at få det bedre – men ikke orket at tænke tanken til ende. Alle de velmenende råd om mad, motion, søvn og tankemønstre preller af på dig … for hvordan skulle man dyrke motion, når man ikke engang kan rejse sig fra sofaen?

Men du kan rejse dig igen. Tre ord er vigtige her: Medicin, kærlighed og mindfulness. Medicin, fordi det kan være nødvendigt. Kærlighed, fordi det er nødvendigt. Og mindfulness, fordi det kan lære dig at tage imod livet igen. Yoga og meditation kan hjælpe dig med at komme i kontakt med krop og sind – en kontakt, der kan være slukket, når man sidder fast. Men det er muligt at se og forstå, hvad der trækker dig ned –og samtidig skabe sunde vaner i sindet, der kan bringe glæde, lethed og balance i dit liv. Der er nu forskningsmæssigt belæg for, at mentalt helbred kan trænes helt i lighed med fysisk helbred. I denne bog fortæller jeg hvordan.

Bibliotekernes beskrivelse

En vigtig brugsbog til alle depressive og deres pårørende, skrevet af en af Danmarks førende psykiatere på området, Lone Overby Fjorback:

Denne bog er skrevet til dig, der på en eller anden måde sidder fast, hvad enten det er i stress, krise eller depression. Måske er du bange for, om du har en depression; måske er du på vej op igen efter en sygemelding. Uanset hvordan du har det, eller hvad der er sket, er der hjælp at hente.

Måske har du tænkt over, hvad du selv kan gøre for at få det bedre – men ikke orket at tænke tanken til ende. Alle de velmenende råd om mad, motion, søvn og tankemønstre preller af på dig … for hvordan skulle man dyrke motion, når man ikke engang kan rejse sig fra sofaen?

Men du kan rejse dig igen. Tre ord er vigtige her: Medicin, kærlighed og mindfulness. Medicin, fordi det kan være nødvendigt. Kærlighed, fordi det er nødvendigt. Og mindfulness, fordi det kan lære dig at tage imod livet igen. Yoga og meditation kan hjælpe dig med at komme i kontakt med krop og sind – en kontakt, der kan være slukket, når man sidder fast. Men det er muligt at se og forstå, hvad der trækker dig ned –og samtidig skabe sunde vaner i sindet, der kan bringe glæde, lethed og balance i dit liv. Der er nu forskningsmæssigt belæg for, at mentalt helbred kan trænes helt i lighed med fysisk helbred. I denne bog fortæller jeg hvordan.


På Dansk!


Hent Må jeg hjælpe dig? Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Må jeg hjælpe dig? (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788712049692
  Sideantal:
  219
  Udgivet:
  18-03-2015
  Udgave:
  1  Hent Må jeg hjælpe dig? e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Må jeg hjælpe dig?.pdf (Kr-0.00)

  Må jeg hjælpe dig?.epub (Kr-0.00)

  Må jeg hjælpe dig?.doc (Kr-0.00)

  Må jeg hjælpe dig?.txt (Kr-0.00)

  Må jeg hjælpe dig?.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Må jeg hjælpe dig?.PDF – (KR 0.00);

  Må jeg hjælpe dig?.MOBI – (KR 0.00);

  Må jeg hjælpe dig?.EPUB – (KR 0.00);

  Må jeg hjælpe dig?.DOC – (KR 0.00);

  Må jeg hjælpe dig?.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Må jeg hjælpe dig? EBook

  Bog Må jeg hjælpe dig? FB2

  Download Må jeg hjælpe dig? PDF

  Download Må jeg hjælpe dig? MOBI

  Online Må jeg hjælpe dig? Bog

  Gratis Hent Må jeg hjælpe dig? IPhone

  Online bog Må jeg hjælpe dig? PDF

  Gratis Må jeg hjælpe dig? DJVU

  Gratis hent Må jeg hjælpe dig? TXT

  Hent Må jeg hjælpe dig? RTF

  Online Må jeg hjælpe dig? FB2

  e-bog Må jeg hjælpe dig? download TXT

  Gratis Må jeg hjælpe dig? hent E-bog

  Bog Må jeg hjælpe dig? download MOBI

  Hent Må jeg hjælpe dig? IPad

  læs Må jeg hjælpe dig? MOBI

  læs Må jeg hjælpe dig? DOCX

  Gratis Må jeg hjælpe dig? AWZ

  Download bog Må jeg hjælpe dig? iPad

  Gratis Må jeg hjælpe dig? DJVU

  Download Må jeg hjælpe dig? big Gratis

  Gratis hent Må jeg hjælpe dig? DVD

  læs Må jeg hjælpe dig? TXT

  Book Må jeg hjælpe dig? hent DJVU

  Leave a Reply