Jeg er Gud Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Jeg er Gud Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Jeg er Gud Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Jeg er Gud af Giorgio Faletti


Forlagets beskrivelse

En moderisk bombe af napalm detonerer i et gammelt hus i New York – og kriminalkommisær Vivien Light, der står midt i en sag om fundet af et 15 år gammelt lig, bliver kastet ud i et uortodokst samarbejde med den berygtede rigmandssøn Russell Wade. Sagen trækker spor tilbage fra grusomme begivenheder under Vietnamkrigen, og ender tæt på Vivien´s egen familie i kampen / jagten på den mand, der leger GUD…..Giorgio Faletti er en af Italiens absolut mest populære krimiforfattere, hvis bøger sælges i millionoplag i hjemlandet. Ud over sit nuværende virke som forfatter har han tidligere praktiseret som advokat, arbejdet i reklamebranchen og kørt Formel 1-løb og tillige med succes gjort karriere som komiker, skuespiller og musiker. Jeg er Gud er Falettis tredje roman, efter den sensationelle debut Jeg dræber (2007), der blev en verdensomspændende succes. Øjet der ser blev ligeledes en bestseller. I foråret 2009 udkom hans tredje roman, Jeg er Gud, i Italien, og også denne strøg direkte til tops på bestsellerlisterne.Fil størrelse: 706 KB

På Dansk!


Hent Jeg er Gud Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Jeg er Gud (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788771161359
  Udgivet:
  04-02-2015  Hent Jeg er Gud e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Jeg er Gud.pdf (Kr-0.00)

  Jeg er Gud.epub (Kr-0.00)

  Jeg er Gud.doc (Kr-0.00)

  Jeg er Gud.txt (Kr-0.00)

  Jeg er Gud.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Jeg er Gud.PDF – (KR 0.00);

  Jeg er Gud.MOBI – (KR 0.00);

  Jeg er Gud.EPUB – (KR 0.00);

  Jeg er Gud.DOC – (KR 0.00);

  Jeg er Gud.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Jeg er Gud EBook

  Bog Jeg er Gud FB2

  Download Jeg er Gud PDF

  Download Jeg er Gud MOBI

  Online Jeg er Gud Bog

  Gratis Hent Jeg er Gud IPhone

  Online bog Jeg er Gud PDF

  Gratis Jeg er Gud DJVU

  Gratis hent Jeg er Gud TXT

  Hent Jeg er Gud RTF

  Online Jeg er Gud FB2

  e-bog Jeg er Gud download TXT

  Gratis Jeg er Gud hent E-bog

  Bog Jeg er Gud download MOBI

  Hent Jeg er Gud IPad

  læs Jeg er Gud MOBI

  læs Jeg er Gud DOCX

  Gratis Jeg er Gud AWZ

  Download bog Jeg er Gud iPad

  Gratis Jeg er Gud DJVU

  Download Jeg er Gud big Gratis

  Gratis hent Jeg er Gud DVD

  læs Jeg er Gud TXT

  Book Jeg er Gud hent DJVU

  Leave a Reply