Hjemme hos mor får jeg altid sushi Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Hjemme hos mor får jeg altid sushi Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Hjemme hos mor får jeg altid sushi Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, indbundet Hjemme hos mor får jeg altid sushi af Anne Sofie Hammer


Forlagets beskrivelse

Hjemme hos mor får jeg altid sushi er en eviggyldig fortælling om ”den kloge narrer den mindre kloge” – om knuselskelige Magda, der navigerer mellem to hjem og formår at få det bedste ud af begge verdener.Når Magda er hos far, må hun ikke sove i hans seng, og om lørdagen skal de rydde op og gøre rent. Hjemme hos mor, må Magda altid sove i mors seng, og om lørdagen går de altid i biografen – ligesom hun også altid må få en stor cola, spise sushi til aftensmad og være længe oppe. ”Er det rigtigt?” spørger far. “Selvfølgelig er det rigtigt”, svarer Magda – og før far selv ved af det, får Magda lige præcis den dag, hun ønsker sig.Som altid når det gælder Anne Sofie Hammer er historien fortalt i børnehøjde med varme og humor – så der er noget til både børn og forældre, når der læses højt.Pressen skriver:»Anne Sofie Hammer kan jo noget med sproget, som gør, at selv om man nok regner ud, hvor det bærer henad, så bevarer man sin nysgerrighed efter at få at vide, hvordan det så i virkeligheden går, når Magda på kort sigt får sit ønske opfyldt. […] Illustrationerne er både lidt skæve, søde og charmerende, og man får gennem stregen et fint indtryk af, hvad Magda er for en karakterfast (man kunne også kalde det stædig) figur. […] Gerne mere om Magda, tænker man efter læsningen, og heldigvis ser det da ud til, at der kommer mindst endnu en bog om den lille charmetrold.«– Eiler Jensen, Bogbotten »Bogen er tydelig og præcis i sit emne, som berører mange børn og voksne i skilsmissefamilier med to hjem. Narrer den kloge altid den mindre kloge, og hvad er de voksne? Bogen lægger op til drøftelse af emnet, og det fungerer. Illustrationerne har en egen varme og empati overfor sine udtryksfulde figurer og tilfører en humoristisk sødme til de små problemer.«– Torben Bråe Olesen, Lektør

Bibliotekernes beskrivelse

Billedbog. Magda er delebarn. En uge hos far, igen uge hos mor. Lørdag morgen starter hos far med at Magda fryser og gerne vil ligge lidt i hans seng, for hjemme hos mor “Er det meget varmere” -.

På Dansk!


Hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Hjemme hos mor får jeg altid sushi (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788763850339
  Sideantal:
  28
  Udgivet:
  21-04-2017
  Udgave:
  1  Hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.pdf (Kr-0.00)

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.epub (Kr-0.00)

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.doc (Kr-0.00)

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.txt (Kr-0.00)

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.PDF – (KR 0.00);

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.MOBI – (KR 0.00);

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.EPUB – (KR 0.00);

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.DOC – (KR 0.00);

  Hjemme hos mor får jeg altid sushi.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Hjemme hos mor får jeg altid sushi EBook

  Bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi FB2

  Download Hjemme hos mor får jeg altid sushi PDF

  Download Hjemme hos mor får jeg altid sushi MOBI

  Online Hjemme hos mor får jeg altid sushi Bog

  Gratis Hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi IPhone

  Online bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi PDF

  Gratis Hjemme hos mor får jeg altid sushi DJVU

  Gratis hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi TXT

  Hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi RTF

  Online Hjemme hos mor får jeg altid sushi FB2

  e-bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi download TXT

  Gratis Hjemme hos mor får jeg altid sushi hent E-bog

  Bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi download MOBI

  Hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi IPad

  læs Hjemme hos mor får jeg altid sushi MOBI

  læs Hjemme hos mor får jeg altid sushi DOCX

  Gratis Hjemme hos mor får jeg altid sushi AWZ

  Download bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi iPad

  Gratis Hjemme hos mor får jeg altid sushi DJVU

  Download Hjemme hos mor får jeg altid sushi big Gratis

  Gratis hent Hjemme hos mor får jeg altid sushi DVD

  læs Hjemme hos mor får jeg altid sushi TXT

  Book Hjemme hos mor får jeg altid sushi hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply