Gigant Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Gigant Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Gigant Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hardback Gigant af Rune Ryberg


Forlagets beskrivelse

VINDER AF PINGPRISEN FOR ÅRETS BØRNE-/UNGDOMSTEGNESERIE 2015
– Nu i ny udgave, der er forsynet med 16 siders ekstramateriale om seriens tilblivelse –  
Gigant er en farvemættet, actionfyldt dansk adventurestegneserie. Vor undersætsige helt skal redde sin kæreste, der er blevet slugt af et monster, og gennemgår på sin rejse en personlig udvikling… Og får et par virkelig badass lædervinger! Rune Ryberg økonomiserer med replikkerne og bruger ingen forklarende tekster, men lader fortællingen om Gigant være båret af en overdådigt sprudlende, farvemættet billedside. Hans arbejde indenfor animationsbranchen fornægter sig ikke: Figurtegningerne er gennemarbejdede, spændstige og dynamiske, og der er en raffineret timing og rytme i billedforløbene. Serien udkommer ikke kun i Danmark, men er allerede blevet solgt til udgivelse i både Sverige og Finland  – noget ganske uhørt for en dansk debut-tegneserie. Serien er desuden netop solgt til udgivelse i USA. 
ANMELDELSER:
Selvom Gigant er Rune Rybergs debut-tegneserie, er der intet famlende over den. Han er hamrende dygtig til at tegne, og man falder ikke over nogen fejl. Alt er forvredet og fordrejet på den helt rigtige måde. Historien er sprængfyldt med action, sjov og glimt af alvor, der giver det hele lidt tyngde.  
Emil Blichfeldt, Weekend Avisen 

Grotesk, overdrevet og meget underholdende! 
Troldspejlet, DR 

“surrealistisk mareridt for fuld farveudblæsning med unge Rune Ryberg, der er uddannet fra Animationsskolen i Viborg og her debuterer med en vild, men helstøbt serie.” 
(fem hjerter) Søren Vinterberg, Politiken 

Rybergs tegninger er som hans fantasi – vildtvoksende, farverige, fjollede og fornøjelige. Hans Bjerregaard, Ekstra Bladet 

“umanerligt veloplagt og forrygende realiseret” 
Matthias Wivel, Information 

“Alt er som dyppet i et syrebad, både virkeligheden og den surrealistiske verden, den lille gigant skal kæmpe sig gennem. Men det virker hverken påtaget eller selvhøjtideligt. Den aparte streg og de flotte farver er kun glasuren på en sjov, underholdende historie, som man nyder – helt frem til den forunderligt overraskende slutning. Og selv om humoren er i højsædet, er det hele samtidig ganske rørende og midt i al uhyggen – ganske hyggeligt.” 
Jakob Stegelmann, Jyllandsposten 

Danish comic creator Rune Ryberg is putting out a graphic novella, Gigant, “Giant” in English. And I have to say it looks rather gorgeous. It’s not published in English, yet, but I’m not exactly sure how much that matters…  
http://www.bleedingcool.com/  

“(Over) De næste 60 sider udfolder en hektisk, morsom og actionmættet fortælling sig, virtuost tegnet og farvelagt. Det er med andre ord en af disse sjældne debuter, som virkelig sidder lige i skabet, og som er fyldt med løfter om store fremtidige bedrifter.” 
Thomas Thorhauge, nummer9.dk 

Den smukke historie om ung kærlighed og jagten på den indre sandhed folder sig smukt ud i et syret univers, som lover godt for fremtiden. 
(fem stjerner) Gert Poder, Dagbladet Arbejderen 

“ Der er noget virkeligt lækkert ved at få Gigant i hænderne, for foruden den stoflighed man fornemmer idet man rører ved et papomslag så tykt, at det nærmest virker som var det vævet, så skinner forsidens røde helt, der kommer springende og den koboltblå titel også en i møde, at man ikke kan undgå at give Jante en springskalle. Vender man den om, er vores helts sværd (samt en beskrivende tekst) gengivet med lige så skinnende blå.  (…) Gigant et helt klassisk eventyr om den klassiske, undertippede helt, der skal rede sin udkårne fra fæle bæster og gå gennem mange utrolige farer på sin vej, men i Rybergs streg bliver dette eventyr alt andet end formularisk, forudsigeligt og kedeligt. Til trods for udgivelsens forholdsvis beskedne format, er denne tegneserie på sæt og vis også lige som dens hovedperson, meget større indeni, end man umiddelbart skulle tro. Gigant er en bragende flot debut” Torben Rølmer Bille, kulturkapellet.dk

Bibliotekernes beskrivelse

Tegneserie. Den unge og usikre fyr med øgenavnet Gigant er alt andet end gigantisk. Men da hans veninde på en skovtur pludselig opsluges af et kæmpemæssigt grønt monster, må Gigant træde i karakter for at få hende tilbage.

På Dansk!


Hent Gigant Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Gigant (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788791611520
  Sideantal:
  80
  Udgivet:
  05-06-2015
  Udgave:
  2. udgave  Hent Gigant e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Gigant.pdf (Kr-0.00)

  Gigant.epub (Kr-0.00)

  Gigant.doc (Kr-0.00)

  Gigant.txt (Kr-0.00)

  Gigant.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Gigant.PDF – (KR 0.00);

  Gigant.MOBI – (KR 0.00);

  Gigant.EPUB – (KR 0.00);

  Gigant.DOC – (KR 0.00);

  Gigant.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Gigant EBook

  Bog Gigant FB2

  Download Gigant PDF

  Download Gigant MOBI

  Online Gigant Bog

  Gratis Hent Gigant IPhone

  Online bog Gigant PDF

  Gratis Gigant DJVU

  Gratis hent Gigant TXT

  Hent Gigant RTF

  Online Gigant FB2

  e-bog Gigant download TXT

  Gratis Gigant hent E-bog

  Bog Gigant download MOBI

  Hent Gigant IPad

  læs Gigant MOBI

  læs Gigant DOCX

  Gratis Gigant AWZ

  Download bog Gigant iPad

  Gratis Gigant DJVU

  Download Gigant big Gratis

  Gratis hent Gigant DVD

  læs Gigant TXT

  Book Gigant hent DJVU

  Leave a Reply