Elektra Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Elektra Hent (Læs online.Download) Bog Gratis PDF, ePub, Kindle

Elektra Hent (Download/Læs online) Bog PDF, ePub, Kindle Gratis

Bog, hæftet Elektra af Jakob Melander


SAXO’s beskrivelse

Danmarks kommende statsminister, lederen af Det Radikale Venstre, findes myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Han findes i sin brors arme og med mordvåbnet – en økse – ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Indtil hans ekskæreste Katharina, der er lillesøster til både offer og mistænkte i den skandaløse mordsag, beder ham om hjælp.

I “Elektra” står Andreas over for sit livs sværeste opgave, da han dykker ned i sagen og undersøger familiens dramatiske fortid. Kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og fange morderen, før det er for sent?

Jakob Melanders utrolige “Elektra” er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

Forlagets beskrivelse

“Hvordan undslipper man sin døde brors skygge, det spørgsmål har jeg endnu ikke fundet svaret på.” 

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet — en økse — ved sin side.
Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da eks-kæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.
Og morderen er langtfra færdig … 
33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid. 
Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent?
Elektra er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft —  men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander. 
Anmeldelser:
Lone Knudsen, fra bloggen Krimihjerte:
“Plottet er virkelig godt skruet sammen, det er en krimi på allerhøjeste niveau. Efter min mening er det Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato … Elektra er en krimi, som du nødigt ligger fra dig når du først er gået i gang. Og WAUW for en slutning, den er ikke for alt for sarte sjæle … For mig har det været årets krimi-oplevelse. Den SKAL du simpelthen bare læse, for den har det hele – et fantastisk godt plot, yderst velskrevet og den var en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du kun ønsker at læse én krimi i år – så skal du vælge denne.” 
Jannik Lunn, Bogpusheren:
“Læserne må gennem mange dramatiske optrin inden den uhyggeligt spændende afslutning. Jakob Melander har med Elektra skrevet sin absolut bedste krimi hidtil, hvor ingredienserne foruden hævn er politik og sex, men også kærlighed og had.” 
Mette Camilla Melgaard, KulturXpressen:
“… spænding er jævnt fordelt igennem hele bogen og siderne vender næsten sig selv.” Læs hele anmeldelsenTine, fra bloggen Frk. Tines krimitanker:”Den er virkelig velskrevet og i et sprog der er hverdagsagtigt og bare flyder og får personerne til at fremstå troværdige … en virkelig god og tankevækkende bog om hvad både kærlighed og dybt sort had, (måske) kan drive mennesker til.” 

Bibliotekernes beskrivelse

Krimi.En kunsttransport overfaldes og politimanden Andreas opdager, at noget er helt galt i opklaringsarbejdet. Det samme skete for 10 år siden, og kostede Andreas’ bror livet. Historien har tråde tilbage til junta-regimet i Grækenland i 1970’erne.

På Dansk!


Hent Elektra Bog Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Elektra (0.00$)


Deltag i hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der plejede at tilbringe utallige timer på udkig efter medier og indhold online nu og nu nyder de hotteste nye bøger, magasiner og serier.

Det er her, og det er gratis. Derfor skal du tilmelde dig:

 • Ubegrænsede bøger, tidsskrifter og serier, uanset hvor du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Mere end 10 millioner titler spænder over enhver tænkelig genre ved hånden.
 • Få de bedste bøger, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Child & Family, Classics, Comedies, Reference , Håndbøger, Drama, Udenlandske, Horror, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport og mange flere.
 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.
 • Alle platforme. Fuldt optimeret.
 • Find ud af hvorfor tusindvis af mennesker går med hver dag.
  Tilmeld dig nu og oplev underholdning, ubegrænset!

  Produktdetaljer:

  Sprog:
  Dansk
  ISBN-13:
  9788775238200
  Sideantal:
  451
  Udgivet:
  30-09-2016
  Udgave:
  1  Hent Elektra e-bog Gratis:

  MIRROR-2

  Elektra.pdf (Kr-0.00)

  Elektra.epub (Kr-0.00)

  Elektra.doc (Kr-0.00)

  Elektra.txt (Kr-0.00)

  Elektra.mobi (Kr-0.00)

  Pris Bøger:


  Elektra.PDF – (KR 0.00);

  Elektra.MOBI – (KR 0.00);

  Elektra.EPUB – (KR 0.00);

  Elektra.DOC – (KR 0.00);

  Elektra.TXT – (KR 0.00);

  TAGS:

  Online Elektra EBook

  Bog Elektra FB2

  Download Elektra PDF

  Download Elektra MOBI

  Online Elektra Bog

  Gratis Hent Elektra IPhone

  Online bog Elektra PDF

  Gratis Elektra DJVU

  Gratis hent Elektra TXT

  Hent Elektra RTF

  Online Elektra FB2

  e-bog Elektra download TXT

  Gratis Elektra hent E-bog

  Bog Elektra download MOBI

  Hent Elektra IPad

  læs Elektra MOBI

  læs Elektra DOCX

  Gratis Elektra AWZ

  Download bog Elektra iPad

  Gratis Elektra DJVU

  Download Elektra big Gratis

  Gratis hent Elektra DVD

  læs Elektra TXT

  Book Elektra hent DJVU

  Leave a Reply

  Leave a Reply